De Bruyne: Pokazali smo da smo jači od BiH

Proglašen za igrača utakmica

De Bruyne: Pokazali smo da smo jači od BiH

Novi fudbaler Manchester Cityja Kevin De Bruyne večeras je uspio savladati Asmira Begovića u pobjedi Belgije nad Bosnom i Hercegovinom rezultatom 3:1.

Belgijanac je nakon utakmice bio zadovoljan pobjedom, te je istakao kako je ona potpuno zaslužena.

"BiH je jaka ekipa, ali smo u ovoj utakmici pokazali da smo jači od njih. Protivnik je povremeno bio opasan, ali smo ostali smireni. Nakon gola u prvom poluvremenu više nisu imali mnogo šansi. Kada se sve sagleda, naša pobjeda je i više nego zaslužena", rekao je De Bruyne.

Kevin De Bruyne je proglašen igračem večerašnje utakmice, nakon koje je Belgija stigla vrlo blizu plasmana na Evropsko prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.