"Razgovaram s Bayernom, Cityjem i PSG-om"

De Bruyneov agent

"Razgovaram s Bayernom, Cityjem i PSG-om"

Kevin de Bruyne svojim igrama u dresu Wolfsburga postao je jedan od najboljih mladih igrača u Evropi. 

Belgijski fudbaler u dosadašnjem dijelu prvenstva postigao je deset golova i upisao 20 asistencija, a najveći interes za njegovim uslugama pokazali su čelnici Manchester Cityja. Kontakt s timom s Etihada potvrdio je i De Bruyneov zastupnik. 

"Našao sam se sa sportskim direktorom Wolfsburga, te sam s njim razgovarao da vidim šta klub namjerava. Želim na kraju saznati hoće li mu ponuditi novi ugovor ili će mu dopustiti odlazak", rekao je Patrick de Koster i dodao:

"Zasad sam neformalno razgovarao s Manchester Cityjem, kao i s minhenskim Bayernom te PSG-om. Još uvijek nije bilo službenih sastanaka."

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjećamo, De Bruyne je u redove Wolfsburga dospio u ljetnom prijelaznom roku iz Chelseaja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.