De Bruyne u izolaciji shvatio da će igrati duže od planiranog, a onda to rekao svojoj ženi

Jednostavno ne može bez fudbala

De Bruyne u izolaciji shvatio da će igrati duže od planiranog, a onda to rekao svojoj ženi

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja, Kevin De Bruyne, priznao je da mu kućna izolacija nije baš najbolje "legla".

Mnogi igrači su se obradovali kada su čuli da moraju u kućnu izolaciju samo zbog činjenice da će dosta vremena provoditi sa svojim porodicama. No, ima i onih kojima to baš i ne odgovara.

Prvi koji je priznao da jedva čeka da se sve ovo završi je De Bruyne. Belgijanac je čak svojoj ženi otkrio da će produžiti svoju karijeru jer je vidio kako je dosadan život bez fudbala.

"Rekao sam svojoj ženi da ću igrati malo duže nego što sam to planirao. Nakon ove izolacije shvatio sam da dane ne mogu provoditi samo u kući. Rekao sam joj da ću igrati dvije sezone duže", izjavio je De Bruyne, te dodao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Zaista mi je teško bez fudbala. Jedva čekam da se sezona nastavi i nadam se da će se to brzo desiti. Sada moramo poštovati svi upute ljekara kako bismo pobijedili sve ovo. Ljudi vole fudbal, ali zdravlje je sada na prvom mjestu".

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi