Liverpool vraća odbjeglu zvijezdu? Oglasio se i agent

Nije odbacio glasine...

Liverpool vraća odbjeglu zvijezdu? Oglasio se i agent

Liverpool, barem prema najavama britanskih medija, čeka dosta promjena ovo ljeto.

Trener Jurgen Klopp već sada pravi planove kako bi mogao izgledati sastav njegove momčadi u narednoj sezoni. Nije tajna kako Redsi žele da dovede Ousmanea Dembelea iz Barcelone, a na listi želja sa nalazi i odbjegla zvijezda Raheem Sterling.

Na Ostrvu tvrde kako Redsi namjeravaju da vrate Sterlinga i svoje redove i da su već uspostavili kontakte sa njegovim agentom, a i sam 25-godišnjak ne krije naklonost prema Liverpoolu ni pet godina nakon transfera.

"Jako volim Liverpool, taj klub će mi zauvijek ostati u srcu", rekao je Sterling, odgovarajući na pitanja navijača, a na glasine je u međuvremenu reagovao i jedan od njegovih agenata.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Iako ima ugovor sa Manchester Cityjem, Sterling nije zaboravio Liverpool jer tamo se oformio kao čovjek i kao igrač. Istina, bilo je mnogo varnica kada je odlazio, ali od tada je prošlo dosta vremena i mislim da je danas sve moguće", prenose britanski mediji izjavu.

Redsi će morati odriješiti kesu ukoliko budu željeli da realizuju ovaj transfer s obzirom da se Sterlingova vrijednost procjenjuje na 160 miliona eura.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti