De Gea bizarnom porukom naljutio navijače Reala
Foto: EPA

Poželio sreću Atleticu

De Gea bizarnom porukom naljutio navijače Reala

Midhat Šljivak

Španski golman David de Gea će po svemu sudeći od naredne sezone braniti za madridski Real.

Čuvar mreže Manchester Uniteda već dugo se povezuje s prelaskom u redove Kraljeva iz Madrida, a prije dvije godine ga je nekoliko sekundi dijelilo od transfera, koji je propao zbog loše organizacije u Madridu.

Ipak, ovog ljeta će teško šta spriječiti 26-godišnjeg golmana da obuče dres kraljevskog kluba, ali poruka koju je poslao bivšem saigraču iz Atletica je potvrdila da su mu Jorgandžije još uvijek u srcu, iako želi transfer u Real.

Španski mediji su dobili poruku koju je De Gea navodno poslao jednom od igrača Atletica pred polufinale Lige prvaka protiv Reala.

"Očekujem pobjedu protiv Reala i plasman u finale. Možete vi to", navodno je poruka koju je poslao De Gea.

Nakon što je ovo objavljeno u španskim medijima, navijači Reala su jako ljuti, ali to sjajnog golmana neće spriječiti da obuče dres Kraljeva u narednoj sezoni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi