Nevjerovatne odbrane brazilskog golmana

De Gea, Courtois i Neuer mogu samo gledati i aplaudirati Ricardu Vilaru!

Svjetsko prvenstvo u Rusiji ulazi u samu završnicu. Osim spektakularnih golova, u Rusiji je do sada viđeno i nekoliko bravuroznih intervencija čuvara mreže.

Ipak, ni najbolji svjetski golmani poput Neuera, Courtoisa ili De Gee se ne mogu pohvaliti čudesnim nizom odbrana poput onih koje je izveo golman brazilskog Tupija Ricardo Vilar.

Naime, Vilar je u utakmici svog Tupija i Cuiaba Esportea izveo nekoliko fantasičnih odbrana i redom skinuo nekoliko šuteve protivnika od kojih je svaki već viđen u golu.

Njegov "preformans" na golu je bio zaista nevjerovatan, ali čak ni čudesni Vilar nije pomogao svojoj ekipi da izbjegne poraz od 3:1 u susretu 13. kola brazilske Serije C.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi