"De Gea je rukama prekrio lice i izvinjavao se"

Teško mu pao kiks protiv Chelseaja

"De Gea je rukama prekrio lice i izvinjavao se"

Golman Manchester Uniteda David De Gea nije imao svoj dan protiv Chelseaja.

Crveni đavoli su protiv Chelseaja odigrali neriješeno na Old Traffordu, a krivac za remi ponajviše je čuvar mreže David De Gea, koji je pri vodstvu od 1:0 napravio veliki kiks i omogućio londonskom sastavu da izjednači.

Bio je to kiks koji je, očekivano, rezultirao salvom kritika na račun španskog golmana, koji se već na poluvremenu ispričao svojim saigračima.

"Na poluvremenu je rukama prekrio lice i osjećao se krivim zbog kiksa. Smatrao je da je iznevjerio cijelu ekipu svojom pogreškom", rekao je izvor blizak svlačionici Manchester Uniteda britanskom The Sunu.

Bio je De Gea potpuno slomljen.

"Nakon utakmice je bio tih. Svlačionicu je napustio šutke i brzo požurio je kući."

De Gea se u posljednje vrijeme ne može baš pohvaliti svojom formom, no Ole Gunnar Solskjaer mu svejedno maksimalno vjeruje, pa ga je uostalom i poslije Chelseaja tješio da zaboravi na taj kiks.

U posljednje vrijeme se uveliko špekuliše da De Gea broji posljednje mjesece na Old Traffordu i da gotovo sigurno napušta Manchester United, a u slučaju tog scenarija Crveni đavoli, čini se, imaju zamjenu. Navodno bi u slučaju De Geinog odlaska u klub stigao Jan Oblak iz Atletica.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

larokblum
Em čelski em šiti em oba gola protiv gejsija. Hoce vise para malo mu ... odma protjerat
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije