De Gea se oglasio na Twitteru: Ovo nije standard igrača koji nose dres Uniteda
Golman Manchester Uniteda nalazi se u lošoj formi (Foto: EPA)

United niže loše rezultate

De Gea se oglasio na Twitteru: Ovo nije standard igrača koji nose dres Uniteda

S. Bošković

Fudbaleri Manchester Uniteda poraženi su danas na Goodison Parku od Evertona rezultatom 4:0.

Loša partija Crvenih đavola dovela je do mnogih rasprava na društvenim mrežema, te i do kritiziranje mnogih igrača ovog tima, ne samo od strane navijača, nego i od stručnih komentatora.

Jedina od igrača koji se našao na meti kritika je i golman Manchester Uniteda, David de Gea.

Španski golman odlučio je da se nakon meča oglasi na Twitteru gdje je napisao sljedeće:

"Ovo kako se danas osjećam teško je predočiti u riječi. Kao kapetan, želim reći da današnja igra tima, kao i rezultat, nije bila po standardnima koji se očekuju kad obučeš ovaj dres".

"Mi znamo da se moramo poboljašati, ali riječi znače vrlo malo: Moramo dati sve za ovaj tim. Hvala vam za bezrezervnu podršku".


Solskjaer posramljen nakon katastrofe: Navijači, izvinite!

Menadžer Ole Gunnar Solskjaer se nakon utakmice odlučio izviniti navijačima zbog katastrofalne igre svog tima u današnjem meču.

"Od prvog zvižduka sve je krenulo naopako. Nakon svega samo želim da se izvinim navijačima", rekao je norveški stručnjak, te je nastavio:

"Jedino su navijači koji danas mogu glavu držati uspravno. Mi to ne možemo", istakao je Solskjaer.

Potražite više informacija na temu Premier league:

O samoj utakmici Ole Gunnar Solskjaer rekao:

"Everton je od nas bio bolji u svim segmentima igre. Mnogo stvari trebali smo popraviti kako bismo ovdje imali pravi rezultat, sam talenat nije bio dovoljan. Nismo igrali. Ovo danas nije vrijedno imena Manchester United", dodao je menadžer Crvenih đavola.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi