Navijači Uniteda šokirani ponašanjem Paula Pogbe prije početka utakmice
Pogba se prije početka utakmice šalio i smijao sa igračem Evertona Zoumom

Francuz ponovo na meti navijača Uniteda

Navijači Uniteda šokirani ponašanjem Paula Pogbe prije početka utakmice

S. Pašalić

Manchester United je danas pretrpio visok poraz od 4:0 na gostovanju kod Evertona.

Ekipa Olea Gunnara Solskjaera je došla po tri boda na Goodison Park koja bi ih odvela među četiri najbolje ekipe na tabeli, a završila je katastrofalno.

Paul Pogba je u mnogo utakmica bio junak navijača Manchester Uniteda, ali se ovaj put našao na meti zbog svog ponašanja u tunelu.

On se naime pri izlasku na teren pred početak utakmice smijao i šalio sa igračem Evertona Kurtom Zoumom, a to se mnogim navijačima nije svidjelo, dok je Jamie Carragher koji radi kao stručni komentator na Sky Sportsu bio iznenađen njegovim ponašanjem.

"Zadivljuje me kada vidim da igrači razgovaraju i smiju se u tunelu prije utakmice, možda je to neka drugačija generacija", rekao je Carragher.

Navijači Manchester Uniteda su bili puno oštriji na Twitteru te su iskazali veliko nezadovoljstvo ponašanjem Pogbe.

Real još nije odustao od Paula Pogbe

Real na ljeto planira da dovede nekoliko velikih imena, a jedna od primarnih meta je Pogba. Sjajni veznjak Manchester Uniteda osvojio je prošlog ljeta Svjetskog prvenstva, igrao je sjajno u posljednje vrijeme na Old Traffordu, ali postoje stvari koje bi mogle spriječiti njegov transfer u Real.

United, Mino Raiola i nogometna plaća. To su faktori, piše AS, koji će odlučiti Dakle, prvo je potrebno nagovoriti United da pusti Pogbu, drugo dogovoriti detalje s njegovim agentom koji slovi za jako 'teškog' pregovarača, a treće je ponuditi Pogbi plaću koja bi zadovoljila njegove apetite.

Pogba ima 17 miliona eura godišnje u Manchester Unitedu i ako mu Real samo to ponudi, bit će najplaćeniji igrač Madriđana, pošto Bale zarađuje 15, a Sergio Ramos 11.8 miliona eura.

Ne treba ni napominjati koliko bi to teško palo drugim Realovim zvijezdama, kada bi Pogba tek došao i dobio puno više novca.

Imao bi, primjerice, duplo više od Raphaela Varanea, sunarodnjaka i stopera Reala koji je nedavno zatražio da ode iz kluba upravo nezadovoljan financijskim aspektom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Uz to, United neće lako pustiti Pogbu i to je jasno kao dan, a Raiola i Real Madrid odavno nisu u najboljim odnosima.

Postoji serija problema i prepreka za transfer Pogbe u Madrid, ali Zidane će probati da ih sve premosti i na kraju dovede veznjaka u svoje redove. Ako ne uspije, alterantiva bi mogao da bude Miralem Pjanić iz Juventusa.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi