De Gea se oglasio nakon katastrofalne greške protiv Portugala

Jedan od najlošijih karika sinoć

De Gea se oglasio nakon katastrofalne greške protiv Portugala

Endin Čaušević

Reprezentacija Španije sinoć je u fantastičnoj utakmici remizirala protiv Portugala (3:3) u meču prvog kola grupne faze Svjetskog prvenstva.

Crvena furija je uspjela u dva navrata stići vodstvo Portugalaca, a zatim i preokrenuti na 3:2. Ipak, u samom finišu meča na scenu je stupio Cristiano Ronaldo koji je svojim trećim golom na utakmici postavio konačnih 3:3.

Vjerovatno najslabija karika Španije sinoć je bio golman David de Gea koji je imao veliku grešku pred kraj prvog poluvremena. Kod drugog gola Portugalaca golman Španije je napravio nevjerovatnu grešku koju je iskoristio Ronaldo za 2:1.

Nakon utakmice De Gea se oglasio preko društvenih mreža sa zanimljivom porukom. Golman Crvene furije želi poručiti da ga ova greška nije toliko uzdrmala, te da će se iskupiti za to u nastavku takmičenja.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Da naučiš uspjeti prvo moraš naučiti da ne uspiješ. Mi se ne predajemo i idemo dalje", poručio je De Gea na svojoj zvaničnoj Facebook stranici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti