De Gea sebe vidi samo u jednom klubu

Ne želi napustiti Manchester

De Gea sebe vidi samo u jednom klubu

Edmir Škorić

Španski reprezentativac David de Gea ne planira ništa da mijenja.

Nakon nešto slabijih rezultata Manchester Uniteda, pojavile su se glasine da De Gea želi napustiti Old Trafford, no on nema tu namjeru.

"Osjećam se kao rodom iz Manchestera! Ne vidim se ni u jednom drugom klubu - to ne dolazi u obzir. Ovo je moj dom, gdje me uvijek vole i čekaju", poručio je De Gea.

Vrijedi istaknuti da je De Gea postao prvi golman još od februara 2016. godine, koji je postao najbolji igrač mjeseca engleske Premier lige. Prije Španca, Fraser Forster je posljednji dobio takvo priznanje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

De Gea je svojim odbranama ove sezone pokazao da je među najboljim golmanima na svijetu bez obzira što odbrana Uniteda često kapitulira i daleko je od najboljih odbrana u Engleskoj.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran86
Rupa na kvadrat, nikad od njega golmana nije bilo.
1 9
Eno30
Svaka cast De Gea
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti