De Gea: Trebao nam je neko poput Mourinha

Raduje se dolasku Portugalca

De Gea: Trebao nam je neko poput Mourinha

Među onima koje je obradovala vijest da je Jose Mourinho preuzeo Manchester United je i David De Gea. 

Španski golman (25) je u Manchester United stigao 2011. godine iz Atletico Madrida kako bi osvajao trofeje, a njegove želje u stvarnost bi trebao pretočiti Jose Mourinho koji je na trenerskoj poziciji zamijenio Louisa van Gaala. 

"Protekle dvije sezone nismo bili na razini kakvu ovaj klub zaslužuje, ali nadamo se kako će Mourinho sa svojom željom za pobjeđivanjem vratiti  Manchester United na vrh", rekao je De Gea pa dodao:

"Nisam još pričao s Mourinhom, niti sa svojim saigračima o njemu. Mislim da već svi znamo sve o njemu. Manchester Unitedu je nedostajao takav menadžer. S karakterom i osobnošću pobjednika. Njegov dolazak je i više nego dobar", zaključio je De Gea. 

De Gea je istakao da nema namjeru tražiti novu sredinu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Imam još tri sezone u Manchester Unitedu, klubu koji mi je pružio sve. Osim toga trenutno ne razmišljam ni o čemu drugo osim reprezentaciji", dodao je.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi