De Jong: Igrao sam protiv Pjanića i znam zašto će naš tim s njim biti još jači

Holanđanin o bh. veznjaku

De Jong: Igrao sam protiv Pjanića i znam zašto će naš tim s njim biti još jači

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone doputovali su danas u Lisabon gdje ih sutra očekuje meč četvrtfinala Lige prvaka protiv Bayerna.

Barcelona je prošle subote na svom terenu uspjela da pobijedi Napoli (3:1) i plasira se u četvrtfinale gdje ih sada očekuje mnogo teži posao i okršaj protiv zahuktalog Bayerna.

Pred ovaj meč govorio je i holandski veznjak Frenkie de Jong od kojeg se sigurno mnogo očekuje sutra protiv Bayerna.

"Protiv Napolija smo odigrali dobar meč, ali sutra moramo biti još bolji. Ne smijemo se opuštati kao što smo to uradili u subotu u drugom poluvremenu. Od prve do zadnje minute moramo biti itekako fokusirani", poručio je veznjak Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

De Jong se osvrnuo i na dolazak bh. reprezentativca Miralema Pjanića koji će od naredne sezone biti konkurencija u veznom redu Blaugrane.

"Pjanić je odličan fudbaler i jako dobar na lopti. Igrao sam protiv njega prošle sezone i zbog toga znam da će naš tim s njim biti još jači", dodao je Holanđanin.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti