De Jong je eliminaciju Juventusa itekako imao s kim da proslavi

Nova zvijezda svjetskog fudbala

De Jong je eliminaciju Juventusa itekako imao s kim da proslavi

S. Grebović

Vezni igrač Ajaxa Frenkie De Jong bio je jedan od ključnih aktera sinoćnje senzacionalne predstave svoje ekipe, koja je nokautirala Juventus u Torinu sa 2:1.

Mladi Holanđanin predstavlja jedan od glavnih motora super uštimane ekipe Ajaxa, koja je sinoć još jednom dokazala da se nikoga ne boji i da je spremna da ode možda čak i do samoga kraja.

Nakon eliminacije aktuelnog trostrukog prvaka Evrope, madridskog Reala, sinoć je tim iz Amsterdama priredio još jedno veliko iznenađenje i izbacio favorizovani Juventus. 

Mladi De Jong je u zimskom prelaznom roku potpisao ugovor sa slavnom Barcelonom težak 75 miliona eura, uz dodatnih 11 uz određene bonuse. Tako će Frenkie na Camp nou stići po završetku tekuće sezone.

Igrači Ajaxa su itekako znali proslaviti ovaj veliki trijumf sa svojim navijačima po završetku utakmice, a slavlje je kasnije nastavilo i u svlačionici.

De Jong je na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju sa svojom djevojkom kojoj je za njen 21. rođendan poklonio upravo ovu veliku pobjedu.

Riječ je o prelijepoj Mikky Kiemeney koja je svog dečka sinoć bodrila sa tribina stadiona Juventusa.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

be yourself, people don’t have to like you. and you don’t have to care.

Objavu dijeli MIKKY. (@mikkykiemeney)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

siesta in the spa. 🧖🏼‍♀️

Objavu dijeli MIKKY. (@mikkykiemeney)

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

me thinking about next week.🌴🌺

Objavu dijeli MIKKY. (@mikkykiemeney)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi