De Jong se vratio u Amsterdam, a u stanu ga dočekao De Ligt i na mobitelu mu pustio himnu Barcelone

To je pravi prijatelj

De Jong se vratio u Amsterdam, a u stanu ga dočekao De Ligt i na mobitelu mu pustio himnu Barcelone

E. Čaušević

Mladi holandski veznjak Frenkie de Jong prije nekoliko dana zvanično je predstavljen kao novi fudbaler Barcelone.

De Jong je proveo nekoliko dana sa svojom porodicom u Barceloni gdje će živjeti u narednim godinama. No, nakon što je potpisao ugovor i ispoštovao protokol vratio se u Amsterdam kako bi se spremio za selidbu.

Njegovi prijatelji priredili su mu doček u stanu, a ponovo se u centru pažnje našao Matthijs de Ligt. Očito je da su njih dvojica najbolji prijatelji jer se De Ligt potrudio za iznenađenje.

Svog sada već bivšeg saigrača dočekao je u stanu i na mobitelu mu je pustio himnu Barcelone. Naravno, nije trebalo mnogo da se pokrenu špekulacije da bi De Jong i De Ligt i u Barceloni mogli igrati zajedno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, De Ligtov agent Mino Raiola potvrdio je da ovaj mladi defanzivac ima dogovor s Juventusom i kako stvari stoje od naredne sezone ćemo ga gledati u dresu Stare dame.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije