De Laurentiis o utakmici sa Zvezdom: Igrali smo protiv navijača

Prvi čovjek Napolija

De Laurentiis o utakmici sa Zvezdom: Igrali smo protiv navijača

Sinoćnjoj utakmici između Crvene zvezde i Napolija (0:0) prisustvovao je i predsjednik italijanskog tima Aurelio De Laurentiis.

De Laurentiis nije bio zadovoljan ishodom utakmice, pošto je Napoli mnogo bolje stajao na terenu, ali pohvalio je fantastičnu atmosferu na stadionu istakavši kako su njegovi igrači igrali protiv - navijača.

"Ovakav stadion i ambijent ne viđate svugdje. Imali smo protiv publike, navijača, ne protiv Zvezde. I u Napulju je slično, jedina razlika je što ovi navijači pjevaju čitav meč. Moji igrači su se uspavali kao da su bebe u majčinom naručju... Zato nismo pobijedili", kazao je prvi čovjek Napolija nakon utakmice.

Remi sa Crvenom zvezdom su već arhivirali u Napoliju i okrenuli se nastavku takmičenja. Sljedeći protivnik Napolija u Ligi prvaka je Liverpool, koji je sinoć na Anfieldu porazio PSG sa 3:2.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Nađite mi jedan članak u srbijanskim medijima o Želji ili Sarajevu. Nemojte biti budale,
5 10
karlhajncbrazzzo
Igrači Napolija se uspavali. Toliko o ciganskom navijanju.
1 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti