"Nama prija što nas omalovažavaju, nismo ovdje da se sprdaju sa nama"
(Foto: EPA)

Miloš Degenek nakon Napolija

"Nama prija što nas omalovažavaju, nismo ovdje da se sprdaju sa nama"

M. Šljivak

Fudbaleri Crvene zvezde sinoć su na svojoj Marakani osvojili bod protiv favorizovanog Napolija (0:0).

Zvezda je odigrala zaista dobar meč i zasluženo je došla nakon velike borbe do remija i tako je pokazala da je niko ne smije podcijeniti u grupi gdje su ih svi prozvali timom za "nabijanje" gol razlike.

Fudbaleri Zvezde svakako su sretni zbog boda protiv Napolija, a defanzivac Miloš Degenek ističe da crveno-bijeli nisu tu da bi se neko zaje....o sa ovim timom.

"Svako ima pravo na svoje mišljenje. Nama prija što nas omalovažvaju, nama proradi inat. Nismo ovdje da se zajebavaju sa nama i da nam se smiju. Možda nećemo osvojiti Ligu prvaka, ali niko neće da se sprda sa nama", poručio je Degenek.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Zvezda će u 2. kolu Lige prvaka gostovati na Parku prinčeva kod ekipe PSG-a.

Promo

Top Komentari

damir bosnjak
degenek hahshshah..preci mu fasovali degenek pa ih prozvali po karakteru
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi