De Laurentiis: Poslali smo žalbu što je Liverpool s nama u grupi

Oglasio se predsjednik Napolija

De Laurentiis: Poslali smo žalbu što je Liverpool s nama u grupi

E. Čaušević

Napoli se uspio plasirati prošle sezone u grupnu fazu Lige prvaka, ali sigurno da u italijanskom klubu nisu očekivali tako težak žrijeb.

Izvlačenje grupa za novu sezonu Lige prvaka održano je prošle sedmice u Monaku, a grupa C je proglašena za grupu smrti. U ovoj grupi nalaze se PSG, Napoli, Liverpool i Crvena zvezda. Sigurno je da nas očekuje velika borba za dva mjesta koja vode u drugu rundu ovog takmičenja.

Predsjednik Napolija, Aurelio De Laurentiis, u izjavi za italijanske medije govorio je o izvlačenju grupa, te je otkrio da će se žaliti UEFA-i što je u njihovoj grupi Liverpool.

"Ogorčeni smo ovakvim ishodom i sigurno je da ću tražiti neko objašnjenje od UEFA-e. Liverpool koji je prošle sezone igrao u finalu Lige prvaka nalazio se u trećoj jakosnoj grupi. Pa, kako je to moguće? To jednostavno nije normalno i žalit ćemo se", rekao je De Laurentiis.

Top Komentari

muha
Liverpool se ne buni a ti si se nasao buniti. Bolje se zali Sampdoriji sto su vam zabili tricu.
35 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi