15

Komentari (15)

ArmiNN
A u Eng svaki 3 dan utakmica..
Kenotala
Idi u pm i ti i tvoja ekipa, kad je trebalo trpat Genovu 6-0 jer je bilo pola tima zarazeno sutio si.
BaboBih
A trazio i dobio da se ponovo igra utakmica sa Juventusom gdje su Juve igraci bili na terenu a oni nisu izasli.
Marco_Materazzi
@BaboBih kako ce izac na teren u torinu kad nisu mogli napustit napoli? ?‍♂️ evo danas ista stvar torino nije mogao doci u rim, jel opet de laurentis kriv?
AmarSahi
@Marco_Materazzi Pa Torino makar neće tražiti 3 puta da se tekma odgađa jer imaju zaraženih igrača, jer im se točak autobusa pokvario, i još po 50 različitih razloga jer znaju da će ih Juve uništiti svakako. :D
BaboBih
@Marco_Materazzi sve je to ok, ali zasto traziti da se ponavlja utakmica pa onda govoriti mi nemamo kad igrati previse utakmica?
Marco_Materazzi
@BaboBih ma buraz ta utakmica je do sad promijenika 10 termina, i juve je odbio da se utakmica igra u januaru jer su imali previse utakmica, najbolje da se igra zadnje kolo i gotovo.
Marco_Materazzi
@AmarSahi jeste, de laurentis je inace ministar zdravstva u italiji i on odredjuje da li napoli moze putovati van svoje regije ili ne. smijesan si
AmarSahi
Ma komotno vas izbacit' iz lige, pa svi klubovi u TOP 5 liga imaju krcat raspored, niste vi jedini...
Marco_Materazzi
@AmarSahi hahahah pa nisu oni juventus, siena ili livorno pa da ih izbace iz lige.
AmarSahi
@Marco_Materazzi Evo dežurne budale, nego, kako je slaviti titule Serie A iz prahistorije?
Marco_Materazzi
@AmarSahi hahahah ako je prahistorija tripleta prije deset godina, prvaci evrope i osvajanje svjetskog klupskog prvensta, 6 trofeja u jednoj sezoni sta je onda sa kurventusa koji osim kupljene lige nikad nista osvojio nije?
AmarSahi
@Marco_Materazzi Nego, jesmo vi podplatili sudije da Inter ispadne iz Lige Prvaka, jesmo mi podplatili sudije da vas Spezia uništi?
Marco_Materazzi
@AmarSahi ma druze, vi se mozete nadmetat sa romom ili laziom, vama je seria a najvece dostignuce u historiji, MILAN i INTER su za vas pusti snovi, ovih 10 godina je bilo vase jer milanski giganti nisu bili u pravim rukama, predsjednici su nam neki tamo kinezi, zato ljubite agnellija u guzicu, da ga nije, ne bi bilo ni juventusa a mi smo opstali uprkos svemu i jednom kad se vratimo na staze stare slave i kad cvrsto finansijski stanemo na noge, vas vise nece biti ni na mapi. uzivajte dok mozete a mislim da vam je prosla sezona bila posljednja, opet ne znam sta ce biti s Intera i Milana ako budu morali prodavati igrace opet ste na konju, ali kad su Inter i Milan jaki, smijesnog djubrentusa ni na mapi nema.
WOLF20
Ovaj debil iz Napolija stalno neke prigovore, pa nece se citava liga po vama ravnati.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti