De Laurentiis traži da se odgodi meč Juventusa i Napolija

Težak raspored

De Laurentiis traži da se odgodi meč Juventusa i Napolija

E. Škorić

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis želi da se odgodi derbi koji je zakazan za 17. marta.

Utakmica se prvo trebala igrati 4. oktobra, ali situacija s koronavirusom nije dozvolila Napoliju da doputuje u Torino. Tada je utakmica registrovana s 3:0 za Juve, gostima je oduzet jedan bod, ali je naknadno ta odluka poništena.

De Laurentiis nije zadovoljan odlukom da se dvoboj igra 17. marta jer će se Napoli u razdoblju od 14. do 21. marti morati suočiti s još dvije neugodne talijanske momčadi, odnosno Milanom i Romom.

Napoli se bori za četvrto mjesto i plasman u Ligu prvaka, a tri tako teške utakmice u svega sedam dana bit će krupan zalogaj za De Laurentisov tim.

Top Komentari

BaboBih
A trazio i dobio da se ponovo igra utakmica sa Juventusom gdje su Juve igraci bili na terenu a oni nisu izasli.
6 1
WOLF20
Ovaj debil iz Napolija stalno neke prigovore, pa nece se citava liga po vama ravnati.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi