De Laurentis želi samo Džeku ako ode Cavani

Napoli želi pojačati svoje redove našim reprezentativcem

De Laurentis želi samo Džeku ako ode Cavani

Edinson Cavani je sve bliže odlasku iz redova Napolija nakon što je Chelsea pristao da plati odštetnu klauzulu za Urugvajca. 

Čelnici Napolija već su počeli razmišljati o zamjeni za sjajnog napadača, a ako je vjerovati talijanskim medijima De Laurentis u Napoliju želi vidjeti isključivo prvog strijelca evropskog dijela kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, reprezentativca Bosne i Hercegovine Edina Džeku. 

De Laurentis se trenutno nalazi u Los Angelesu, a povratak u grad ispod Vezuva zakazan je za ponedjeljak kada će po svemu sudeći početi i pregovori između Napolija i Chelseaja. Da li će se dva kluba dogovoriti i da li će naš Edin Džeko nakon odlaska Cavanija postati prvi napadač Napolitanaca ostaje nam da vidimo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.