De Rossi propušta meč protiv Empolija

Zbog povrede leđa

De Rossi propušta meč protiv Empolija

Zamjenik kapitena Rome Daniele De Rossi propustit će sutrašnji meč protiv Empolija u okviru Serije A.

De Rossi se sa reprezentativnih obaveza vratio povrijeđen, a u pitanjuu je povreda leđa koju je zaradio tokom prijateljske utakmice u Amsterdamu protiv Holandije.

Trener Rome Luciano Spalletti nagovjestio je na današnjoj konferenciji za novinare da De Rossi vjerovatno neće biti spreman za sutrašnji meč, a potvrda toga je i sastav koji je Spalletti prijavio za tu utakmicu.

Spisak fudbalera Rome za meč protiv Empolija: Alisson, Lobont, Szczesny, Nura, Manolas, Palmieri, Mario Rui, Fazio, Vermaelen, Bruno Peres, Juan Jesus, Rudiger, Gerson, Perotti, Grenier, Paredes, Nainggolan, Salah, El Shaarawy, Totti, Džeko.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Narednu utakmicu Roma igra protiv Lazija u okviru revanša polufinala Kupa Italije, a svi u Vučici se nadaju da će De Rossi biti spreman za tu utakmicu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi