11

Komentari (11)

Zulfikar Egzikutor
Daj profa ne seri matere ti..
Rustempasa
Da li je moguce da neko ovako nesto glupo napise
korisnicko ime
Alegri poput osima HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHA Culic novinar HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHA
Harisss
Slazem se da tajna genijalnosti lezi u jednostavnosti. Mozda ce se neki smijati ali evo primjera iz kosarke. Koliko ste puta vidjeli da tamnoputi Amerikanac u zadnjem i odlucujucem napadu uzme loptu, solira, zakopa se pod kos i usere napad bez da je i pokusao ostalu cetvoricu ukljuciti. Zeljko Obradovic je imao seminar kojeg je nazvao: 17 s do kraja, imas loptu a gubis pola kosa. Nine tesko zakljuciti da je htio pokazati kako u tom slucaju upotrijebiti mozak. Tako je i u fudbalu ali samo na malo drukciji nacin. Znaci, inteligentno i jednostavno, to je kljuc.
RD187
Kakve parelele. To moze samo veliki A.Culic
zeleni_zub
super tekst. da konacno jednom neko domaci sport stavi u perspektivu globalnog. a to sto si ti neuk, ako si mladji od 25, mozda i ima nade. a ako ne... ima ovih sisulja na portalu, tu imas tema za koje ne treba mozak, samo skrolaj prema dole.
RD187
Meni je dovoljno sto ovog kvazinovinara, cije su kolumne u najmanju ruku na nivou pismenog rada iz bosanskog, uzimas za ozbiljno. Poslije toga mi nije bitno ni jel imas 15, 25 ili 50 godina, za tebe nema spasa. A sto se tice sisulja, neka ih, sta fali. Ako tebi smetaju, ne brini, ima drugih stranica na internetu koje podrzavaju ta gej sranja.
zeleni_zub
nista protiv sisulja, pratim i ja. Hajd iskreno reci, bar okvirno, koliko godina imas, da i ja ovu komunikaciju stavim u perspektivu. ako mogu pokusati da pogadjam, mozda 2 godina faxa (drugi put), neki studij drustvenih nauka, pa mislis da si uhvatio boga za bradu i da si mnogo pametan.
RD187
0/3 zao mi je. Nit idem vise na faks, nit je to ikad bio studij drustvenih nauka, nit mislim da sam mnogo pametan. Nastavi pratit rad velikog Hemingveja sa SportSport-a i ostavi se tih vidovnjackih sranja, ne ide ti.
korisnicko ime
Alegri poput osima!!! HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA. Kakav 'novinar' moras biti da uporedis gospodina Alegrija sa ovim prevarantom i lopovom.
Mesa.Sabanadzovic
O tome i govori upravo. Ne poredi on njih nego njihove poteze. Sta li si ti citao
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.