De Vrij priznao: Da, potpisao sam i jedva čekam da sezona krene

Novi član Intera

De Vrij priznao: Da, potpisao sam i jedva čekam da sezona krene

Edmir Škorić

Defanzivac Lazija Stefan de Vrij potvrdio je kako će naredne sezone nositi dres Intera.

Holandski reprezentativac ovog ljeta iz Lazija prelazi u Inter nakon što će mu 30. juna završiti ugovor s rimskim klubom, gdje više i nije toliko omiljen nakon što je u meču odluke skrivio penal u susretu protiv - pazite sad - Intera.

"Da, istina je da odlazim u Inter i mislim da se mogu još više razvijati u Interu. Jedva čekam da započnem novu stranicu u životu", poručio je De Vrij.

Dosta prašine se podiglo oko njegovog transfera u Inter, pošto se vijest pojavila nekoliko sedmica prije nego će se saznati ko ide u Ligu prvaka - Lazio ili Inter.

Potražite više informacija na temu Serie A:

De Vrij je dobio šansu protiv Intera na Olimpicu, ali je skrivio penal, a njegov sada već bivši tim je izgubio 3:2 i ostao je bez plasmana u Ligu prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi