32

Komentari (32)

MostaracHercegovac
Nema ovdje nikakve misterije. Klaf je bio planiran da ostane jos koju godinu, receno mu je da ce sportski segment biti njemu prepusten. Kada su mu se odredjeni ljudi poceli mijesati u posao, jednostavno je otisao i ekspresno pronasao novi angarzman. Radi mira u kuci i postovanja prema Velezu je rekao da je emocionalno ispraznjen, zahvalio se i cao. Posteno od njega, a ovima sto botuju i lazu po forumu i na drugim mjestima, samo jedno pitanje: je li vas imalo stid?
MostaracHercegovac
@Samoopusteno kakav ja i forum, u zivotu tamo rijec nisam napisao.
Samoopusteno1234
Mislim na ovog debila campobelo
MostaracHercegovac
Aha izvini kralju, dosla mi notifikacija, pa rekoh na mene mislis. Do mene.
Frane
Sir Klaf se nikad ne bi talio. Meni je više čudno kako bi jednog trenera koji ima lošiji PPG od tipa Žižovića toliko dižete u nebesa.
Samoopusteno1234
Gledaj ovog još jednog moronas foruma. Živi na forumu. Izađi nekad iz kuće jadove,živiš na internetu i samo ser.eš gluposti godinama a blage veze o životu nemaš. Izmislio si sto i jednu priču. Od polivenog terena,do ukradenih zastava. Vi debili sa foruma ste najveća sramota,srame vas se normalni navijači.
Marko1921
Vidi ovako, reci cu sto sam i ispod jednog drugog teksta ovdje. Kada se botuje po forumima i slicno, to nisu nimalo naivne stvari. Nas u Zelji je to godinama razaralo iznutra, sa botovima Misketa i Amara. Hvala Bogu, nema toga vise, ali jako tezak period. Pazite se tih stvari. Cim su tu botovi, Bulic, politicari, stranacki ljudi... opasna je situacija. Sretno, da se izborite s tim.
Ibrahimbeg
Puno je ovih botova oko Veleža, pustite vi Velež na miru.U Veležu znaju šta rade a ovi iz Zrinjskoga, Želje i ostalih Veležovu brigu brinu.Ima ko da brine o Veležu, Velež nije tim iz Bačke Palanke Velež je iz Mostara.A Klafurić je vidio da bih mogao dobiti veću platu i otkaz.To nije poštene prema klubu koji mu je dao sve. Zato ostavite Velež na miru, idite ganjajte Klafurića po Srbiji.Velež je moga njemu da neda odobrenje jer je pod ugovorom.Velež je jedan od boljih BiH klubova.Nema ništa od Oruča Sarajevu, ako valja za Sarajevo još više valja za Velež. Bez milon eura oštete nema puštanja dobroga igrača.Nesmije Uprava puštati igrača koji će donijeti Veležu dobrih para u konferencijskoj ligi.Velrž mora dovesti tri do četiri Evropska igrača.
CampobelloDiMazara
A sta bola pricas ovo je najbolja uprava u istoriji kluba. Treba u federalnu da se vratimo da razumite neke stvari. Mozda se Klaf htio taliti sa igracima iz Hrvatske pa je otjeran ;) Bulicu je taraba, nema taj nista s klubom. Pusti sto mu se dalo da uvali neko dijete u juniore.
Karinjo1981RA
Pa sta ce covjek, nece sjediti skrstenih ruku. Uprava je napravila veliku gresku sto je pokusala da mu naredjuje i namece odredjene stvari oko ekipe. On je profesionalac i normalno da to nece trpiti. Sto bi njemu Stefan Bulic ili Nermin Niksic sklapali ekipu, pa nije lud. Logicno da ce otici negdje drugo. Sasvim deseta stvar je sto botovi uprave izmisljaju nebuloze po forumima i drustvenim mrezama. Canadiju sve najbolje, mislim da je ok izbor, ali isto tako velika je greska bila odreci se Klafa.
Prazina
Otišao čovjek u puno veći klub, za normalnu platu i uslove
user1676312914
Dobio je Klfurić u Veležu više nego i jedan trener u ligi, mislim na odriješene ruke. Jedino mu Uprava nije moga udovoljiti da on i sa Upravom vlada. Sretno mu dalje.
SamoIstinaSamoVelez
Sta je dobio? Dobio je jeftinu i losu ekipu, dakle kurchinu. Svojom radom i pamecu je doveo tu ekipu do treceg mjesta. Tek sad je trebao da dobije igrace i veci budzet. Naravno, maknut je. I onda botovi supljiraju da je on ovo ili ono, a covjek je zapravo izradjen kao bekan.
user1676312914
Pa on je tražio raskid pobogu. Uprava ga bezuspješno pokušavala vratit, ali TSC je izgleda dosta više ponudio.
SamoIstinaSamoVelez
Trazio je jer su poceli da mu se mijesaju u posao, postavljaju ultimatume, poceo Bulic da dovodi igrace itd. Ja ga ne krivim uopste sto je trazio. Covjek je izradjen, pa je dao ostavku i otisao tamo gdje je imao ponudu, a nije bila jedina. Nemoj padati na botovske suplje.
Oblivion
Brazuka
Hocel i tamo se morati igrati od nevena majica samo uzimati?
Brazuka
Sram te bilo klafura i tebe i. Majica i lizdee i te ekipe
AntiBot
Bot uprave. Covjek treci zavrsio ali kao dovodi neke sporne igrace, kakve gluposti botovske. Ovo nije normalno sta budale rade sa reputacijom kluba preko ovih botova. Sram te bilo, jadove!
Brazuka
Sta je naredio velikom broju igrača? Može novi ugovor al u moju agenciju. Agencija neven majic
AntiBot
100% izmisljotina i laz. Ne lazi vise, botino.
Brazuka
Pitaj par igrača. Npr sturma. Pa ko bi dirao trenera koji je ostvario cilj. Budi realan. Mani te priče botovi i to.
SamoIstinaSamoVelez
Botovi uprave, kojih je pun forum ovog portala, se bas sramote. Covjek nam je donio puno radosti, napravio jako dobar rezultat. Nazalost, nije ispostovan od strane uprave i to je to. Pozelimo srecu Canadiji, ali bez laganja i propagande o Klafuricu. Nama Bulic dovodi igrace, izmislja se afera sa dronom, politika se petlja u rad kluba -- budimo realni, nemojte botovati stalno.
Frane
Evo Campobello glavni bot foruma se i ovdje prijavio.
Neutralanmnb
Samoistinasamovelez ti si jedan laznjak skutorski samo serendas po upravi a veze nemas o zivotu. Odabi od Veleza i uprave
SamoIstinaSamoVelez
Haha pazi ovog @Neutralanmnb, jos jedna jako providna botina. Odakle ovi iskacu? A hija mazlume
zakeroni
Cini li se vama da "katinjo,mostarachercegova i samoistina samovelez" je jedno te isti l lik. Okle te odjednom vamk sa ss.ba?!?
Samoopusteno1234
Šta kaze debil mozak s foruma? Mazlume moronski,vidi se da nemaš posla,po cijele dane smaraš po internetu. Kupi život jadove moronski
AntiBot
@Samoopusteno1234 na forumu i na temi Veleza pogotovo glavnu rijec vode botovi. Sada su napravili Telegram grupu, tamo dogovaraju i organizuju se kako da botuju.
Alenizmostara
Potrošni materijal. U svakom slučaju sretno dalje.
zakeroni
Sretno Klafuricu,hvala za divno druzenje s nama i sto si pokazao "Amarima,Mulalicima"..kako se kome tarisu utakmice i hlade usijane glave.
Comaa
Sretno majstore
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.