Debakl Rijeke, Rožman poručio: Napravit ćemo poteze koji će se vidjeti

Petarda od Dinama sigurno boli

Debakl Rijeke, Rožman poručio: Napravit ćemo poteze koji će se vidjeti

S. Mlaćo

Dinamo je deklasirao Rijeku na Rujevici.

Bilo je čak 5:0, te su Modri očitali pravu nogometnu lekciju domaćinu.

Simon Rožman, trener Rijeke, najavio je veliki promjene.

"Čestitke Dinamu na pobjedi. Nema se tu što pričati, utakmica je zaključena u 25. minuti. Sada sam dečkima ispričao kako će ići dalje i tu nema razglabanja o bilo čemu. Visok poraz jako boli i napravit ćemo neke poteze koji će se vidjeti idućih dana", kazao je Rožman, te dodao.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Potezi po pitanju igrača ili vašeg statusa? Vidjet ćete. Ne govorim o svom statusu. Vidjeli ste koje stvari nisu bile dobre. Neki nisu na razini, kod nekih nema zalaganja tako da ćemo to u miru analizirati i sve pokazati, pa ići nekim drugim putem dalje. Ne bih o pojedincima, sve ćemo riješiti unutar svlačionice. Do kraja sezone moramo biti u puno boljem izdanju".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi