Skandalozan snimak iz prvenstva Crne Gore: "Gasi ligu! O čemu se radi? Zašto? Ili je očekivano..."
Nevjerovatna scena iz prvenstva Crne Gore

Hladnokrvno je propustio loptu

Skandalozan snimak iz prvenstva Crne Gore: "Gasi ligu! O čemu se radi? Zašto? Ili je očekivano..."

Midhat Šljivak

Dečić je u duelu 22. kola prvenstva Crne Gore savladala u Podgorici Mladost Donju Goricu s 3:0, a veliku pažnju privukao je detalj iz nadoknade prvog poluvremena kada su gosti došli do vodstva. Situacija kod gola je više nego sumnjiva.

Crnogorsko prvenstvo danas je još jednom u centru pažnje regionalne javnosti. Razlog je duel 22. kola prvenstva ove zemlje između Mladosti i Dečića, odnosno prvi gol u susretu kojeg su gosti dobili s 3:0.

Situacija s pogotkom se desila u trećoj minuti nadoknade. Dečić je napadao, Bojan Matić se našao na desetak metara od gola, a ispred njega je bio defanzivac domaćeg tima Zvonko Ceklić.

Nije se 24-godišnji defanzivac Mladosti ni potrudio da zaustavi Matića. Doslovno je sklonio nogu, poskočio je i omogućio lopti da nesmetano prođe pored njega i završi u mreži.

Mnogi fanovi crnogorskog fudbala smatraju da je ovo čisti dokaz namještanja utakmica i jasni poručuju "Gasite ligu".

Oglasi

I komentator ovog meča je ostao u nevjerici zbog onog što se desilo: "Pogledajte kako je Ceklić sklonio noge. O čemu se ovdje radi? Zašto? Nevjerovatno. Ili je upravo to i očekivano."

Dečić je u nastavku s dva gola završio posao u ovom meču, ali definitivno će zbog prvog gola ostati velika mrlja na ovu utakmicu koja je sada itekako predmet sumnje.

Interesantno je svakako da je trener domaćeg tima Radislav Dragičević odlučio krivca za gol Ceklića izvaditi na poluvremenu utakmice. Definitvno je ovaj 24-godišnjak napravio nešto što se ne viđa svaki dan i izazvao je brojne sumnje.

Ceklić je trenutno u Mladosti na posudbi iz Budućnosti. Ranije je nastupao za Zetu, Bratstvo, Bokelj, kazahstanski Turan i slovačke Michalovce.

Dečić je s nova tri boda preuzeo prvo mjesto na tabeli. Preskočio je Budućnost koja je iznenađujuće poražena od Jezera s 1:0 i ima 42 boda, dok je velikan iz Podgorice skupio dva boda manje.

Međutim, sumnjiv pogodak do kojeg su došli svakako će izazvati ogorčenje među ljubiteljima fudbala u Crnoj Gori i ovo je zaista smiješno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi