Raspad sistema u Arsenalu - Igrači međusobno 'zakuhali' usred utakmice

Rice i Gabriel u centru pažnje

Raspad sistema u Arsenalu - Igrači međusobno 'zakuhali' usred utakmice

Midhat Šljivak
Teme:

Arsenal je 2023. godinu zaključio porazom od Fulhama na Craven Cottageu. Bilo je 2:1 za domaći tim u duelu u kojem smo vidjeli žestoku raspravu igrača Arsenala na terenu.

Arsenal je katastrofalno završio ovu godinu. Topnici su u posljednje tri utakmice osvojili samo bod i pali su na četvrto mjesto tabele Premiershipa.

Sreća za Topnike je to što je razlika među kandidatima za titulu mala i u 2024. godinu čak pet ekipa ulazi s ambicijama za osvajanje engleske Premier lige.

Ipak, tim Mikela Artete će morati znatno bolje funkcionisati na terenu. U susretu s Fulhamom bilo je i svađe na terenu, a usred utakmice žestoko je bilo između Declinea Ricea i Gabriela.

Došlo je baš do žestoke rasprave između dvojice fudbalera londonskog kluba. Imali su šta reći jedan drugom, a sve se dešavalo neposredno pred drugi gol Fulhama kojeg je postigao Bobby Decordova-Reid.

Oglasi

Nakon ove utakmice Declan Rice je na posebnom udaru navijača. Odigrao je jako lošu partiju i mnogi ga smatraju glavnim krivcem za poraz.

Rice je ove sezone zaista odličan. Imao je vrhunskih partija, ali pred kraj godine kao da se drugi čovjek pojavio na terenu i igra jako loše u posljednjih nekoliko utakmica.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovakve scene na terenu navijači londonskog kluba defnitivno ne žele vidjeti. Ovo znači samo raspad sistema i to im najmanje treba u ovom trenutku.

Pozicija broj četiri ne znači kraj nada za titulu prvaka. Vodeći Liverpool je samo bod ispred i do kraja sezone je apsolutno sve moguće.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Gabriel rekao:Bit cemo u TOP4. Rice odgovorio:REALNOST je TOP6..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi