Navijači Arsenala u delirijumu: Odegaard i Rice "uhvaćeni na djelu"

Za njih to znači samo jedno

Navijači Arsenala u delirijumu: Odegaard i Rice "uhvaćeni na djelu"

Esmer Oštraković

Arsenal je proteklog vikenda ponovo kiksao, ovaj put na gostovanju kod West Hama. Iako su imali vodstvo do 2:0, na kraju je utakmica završena podjelom bodova.

Kod prvog gola, veliki dio posla uradio je kapiten West Hama Declan Rice koji je ukrao loptu u opasnoj zoni ispred gola Arsenala.

Upravo Rice igra svoje posljednje utakmice u West Hamu, a kako stvari stoje karijeru će nastaviti upravo u Arsenalu.

Nakon utakmice u tunelu su se nešto duže zadržali Declan Rice i kapiten Arsenala Martin odegaard, ali nije sve ostalo na razgovoru.

Odegaard je svoj dres poklopnio Rice, a kamere su zabilježile trenutak dok je kapiten Arsenala potpisivao dres.

Pomogao je kapiten West Hama fudbaleru Arsenala, te je očito njegove velika želja bio upravo potpisan dres Odegaarda.

Oglasi

Poznat je Rice kao veliki ljubitelj potpisanih dresova od velikih rivala, te ovo nije prvi dres koji je uzeo od svojih protivnika.

U njegovoj kolekciji nalaze se potpisani dresovi Masona Monuta, Harryja Kanea i Jacka Grealisha, a sada ima i Odegaardov.

Ipak, navijači Arsenala su sve što se desilo protumačili kao jasan znak da će Declan Rice ubrzo potpisati za njihov tim.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno je upravo Rice prva meta Mikela Artete koji će se sa Arsenalom do kraja sezone pokušati izboriti za titulu u Premiershipu.

Sa druge strane Rice ima zadatak do kraja sezone da sa svojim West Hamom izbori ostanak u ligi.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi