Nije želio napustiti stadion nakon utakmice, a onda je stigao trenutak za pamćenje

Ostao je iznenađen

Nije želio napustiti stadion nakon utakmice, a onda je stigao trenutak za pamćenje

Haris Zilić

Londoski duel u četvrtini finala Liga Kupa sinoć su odgirali Tottenham i West Ham.

U vrlo uzubdljivoj utakmici Tottenham je slavio sa 2:1 i prošao u polufinale gdje ga očekuje duel protiv Chelseaja.

Iako su poražen, Čekićari su imali podršku u ovoj utakmici.

Po završetku utakmice jedan navijač West Hama nije želio da napusti stadion. Riječ je bilo o dječaku koji je imao želju da se fotografiše s nekim od fudbalera West Hama.

Zaštitari nisu dali pomenutom dječaku da uđe na teren, a kada su vidjeli upornost dječaka odlučili su da mu pomognu. Dječak je rekao da želi fotografiju sa Declanom Riceom. Zaštitari su pozvali Ricea koji je došao, a onda nevjerovanto iznenađenje.

Fudbaler West Hama je skinuo dres i dao pomenutom navijaču, a ovaj potez je naišao na oduševljenje javnosti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sigurno da će mladi navijač zauvijek pamtit ovaj trenutak, dok je fudbaler West Hama pokazao kako se postaje zvijezda i van terena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi