Defanzivac napustio Zrinjski!

Mostarski klub potvrdio

Defanzivac napustio Zrinjski! · Zvanično

A. Čaušević

Dvije sedmice uoči početka nove sezone Zrinjski je potvrdio još jedan odlazak. 

U novoj sezoni dres Zrinjskog neće nositi Tomislav Barišić, 27-godišnji defanzivac koji je s Plemićima imao ugovor validan do ljeta 2021. godine.

Mostarski klub je potvrdio kako je sporazumno raskinut ugovor s Barišićem i to nekoliko dana nakon što je ovaj fudbaler dobio zeleno svjetlo da može trenirati poslije dva negativna testa na koronavirus.

"HŠK Zrinjski potvrđuje sporazumni raskid ugovora s Tomislavom Barišićem, koji je u prethodnoj sezoni upisao deset službenih nastupa u dresu našeg kluba.

Tomislavu se zahvaljujemo na profesionalnom odnosu te mu želimo puno sreće i uspjeha u nastavku karijere", poručili su Plemići.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

HŠK Zrinjski potvrđuje sporazumni raskid ugovora s Tomislavom Barišićem, koji je u prethodnoj sezoni upisao deset...

Posted by HŠK Zrinjski Mostar on Saturday, July 18, 2020

Barišić je pod Bijeli brijeg stigao prošlog ljeta, većinu karijere je proveo u Hrvatskoj, a jedno vrijeme je nastupao i za slovenski klub Celje.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi