HŠK Zrinjski dobija veliko pojačanje pred početak sezone?

Ognjen Todorović se vraća Pod Bijeli brijeg

HŠK Zrinjski dobija veliko pojačanje pred početak sezone? · Saznajemo

HŠK Zrinjski bi do početka sezone u Premijer ligi Bosne i  Hercegovine mogao dobiti veliko pojačanje.

Kako SportSport.ba saznaje, novi član mostarskog kluba mogao bi postati iskusni krilni fudbaler Ognjen Todorović, aktuelni član turskog Osmanlispora.

Todorović je, prema našim saznanjima, jako blizu dogovora sa Zrinjskim i vrlo je moguće da će on biti novo pojačanje Plemića.

Ovaj fudbaler je već ranije nosio dres mostarskog kluba. Nastupao je za Zrinjski u periodu od 2015. do 2019. godine, kada je otišao u Tursku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prethodno je također igrao za FK Sarajevo, Maccabi Petah Tikvu i Slaviju, a sa Zrinjskim je osvojio tri naslova prvaka BiH.

Također, trofej prvaka ima i sa FK Sarajevo.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kolonelo
Ajde ne prdite! Ovdje je rijec o Premijer ligi a ne o Turskoj 2.ligi.Ko je makar dva puta gledao Todorovica kada je prvi put igrao za Zrinjski,a ranije za Sarajevo zna o kakvom se igracu radi,brzina,dribling I sve ostalo je ekstra ato posjeduje,a to sto se nije istakao u Turskoj je nema druga matematika.
6 1
Ende
Wooow... ogromno pojacanje, nije se mogao vise od sezone jedne zadrzati u osmanlisporu (klub koji ce ispasti iz druge turske lige)
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi