Prelazi u Domžale: Velež prodao Dejana Georgijevića

Stigla potvrda

Prelazi u Domžale: Velež prodao Dejana Georgijevića · Zvanično

E. Čaušević

FK Velež je potvrdio prije nekoliko trenutaka da Dejan Georgijević više nije član mostarskog kluba.

Rođeni su prije nekoliko dana dobili zanimljivu ponudu za srbijanskog napadača koja je stigla iz Slovenije, a danas su potvrdili da će Georgijević napustiti ekipu Veleža.

Ispostavilo se da je Georgijević odigrao oproštajnu utakmicu protiv Leotara jer će svoju karijeru nastaviti u dresu Domžala.

Ljetni prelazni rok u Sloveniji završava se danas i Domžale su u posljednji trenutak odlučile dovesti pojačanje u napadu i odlučili su se za Georgijevića. Velež će dobiti i obeštećenja za napadača koji je imao ugovor do kraja ove sezone.

"Obavještavamo naše članove i navijače da je dogovoren transfer igrača Dejana Georgijevića u NK Domžale. Dejanu se zahvaljujemo na profesionalnom pristupu i uloženom trudu, te mu želimo puno zdravlja i uspjeha u nastavku karijere", saopštili su iz Veleža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Georgijević je u Velež stigao početkom ove godine i uspio je ukupno odigrati 19 mečeva u Premijer ligi BiH i postići pet golova.

U sklopu kvalifikacija za Konferencijsku ligu odigrao je svih šest mečeva i postigoa je jedan pogodak.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
Kako je imao snage napustiti FK Idola Nacije ?
3 17
VELEZ
jadno domzale
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi