Drakonska suspenzija za igrača Radnika
FOTO: FK Krupa

Najduža ove sezone

Drakonska suspenzija za igrača Radnika

A. Čaušević

Fudbaler Radnika Dejan Koraksić je zaradio najveću supenziju u ovoj sezoni Premijer lige BiH i to od četiri utakmice neigranja.

Koraksić je u derbiju začelja protiv Krupe dobio crveni karton sredinom drugog poluvremena nakon što je ošamario jednog od protivnika, prije toga zaradio je i žuti karton.

Tako je Koraksić zaradio jedan meč suspenzije zbog neparnih žutih kartona, a preostale tri utakmice zbog nesportskog ponašanja.

Srbijanski fudbaler je protiv Sarajeva odradio prvi od četiri mečeva, a sigurno neće igrati i u preostala dva kola ove polusezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Koraksić koji je standardan ove sezone u ekipi RAdnika bi trebao propustiti i uvodna dva kola proljetnog dijela sezone.

Top Komentari

BN78
Rijetko glup igrač koji je igrao u Radniku,a vjerovatno već bivši igrač.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti