11

Komentari (11)

Bergman
Ha ha ha navijači manjih klubova Milan 7 titula i ligi prvaka čak i Inter ima vise od Juventusa i kako to da je Juventus jedini veliki klub koji je izbačen u drugu ligu ako je sve tako posteno i regularno eeeej znaci tako moćan i veliki klub pa izbačen pored svih veza u Italijanskom fudbalu sto znaci da su bas pretjerali Ok sinoc je bila zaslužna pobjeda Juventusa nema šta i zaslužen kup
Mele
Kukusevski, momak igra sve bolje i bolje. A strucnjaci kazu spor, treba mu prostora, vremena da se pokrene. ha ha. Pa nebi igrao i na Evoskom da je tako los kao sto vi mislite.
Mele
Kulusevski.....pardon
Berlinac
Pa zasto ne pisete o izjednacenju
Pazzo_13
Pa cist faul kod gola Juventusa onog cigana Kvadrada ,kako odvratan igrač. Zasta sluzi VAR ako ne gleda u ovakvim situacijama ,niti kada je sam sebe sapleo protiv Intera tada njima svira penal. Ovaj Juventus izgleda opet poželio Seriju B
vence
pa covkece, izbio loptu klizecim startom.. i sekundu poslije mu dokacio nogu, tj bio kontakt.. ovakvih startova ima 20 po utakmici.. evo, reci mi da nema, molim te??
Pazzo_13
Da ima takvih faulova po 20 na utakmici i sviraju se kao prekršaj. A ono na početku kada Ronaldo padne sam bez da ga iko dotakne kada je sviran slobodan udarac za Juventus jel i to slučajna greska ili?! Čovječe činjenica je da se njima pomaze u Italiji oduvijek i dokaz je sto u Evropi ispadaju u osmini finala svake godine od Ajaxa,Lyona,Porta navikli su kada zagusti da pomognu sudije a Evropi toga nema i eto rezultata. To su činjenice
Babuka1
@vence ma mojne se raspravljat sa navijacima manjih klubova u italiji, ne isplati se, oni od svoje mrznje ne vide stvari jasno, onako kako izgledaju i onako kako ih svako drugi vidi. Oni imaju svoje teorije, svoje tokove utakmica, svoje vidjenje, i ne mozes im dokazati jasne stvari. Vidis spominje penal za juve od proslog kola, a ne spominje greske na stetu juventusa u toj istoj tekmi, tu ti je sve jasno. Ha ja.
vence
Kolika bolescurina i kompleksas moras biti da pratis svaki faul koji sudija svira za Juventus, svaki nastup kluba koji mrzis i k tomu popamtos sve rezultate istog. Aferim to bilo. Toliko su loso u evropi da su drugi najbolji klub po uspjesnosti i pobjedama u 20om vijeku.. odmah iza Reala. I, da.. kralju, sam sebi lajkas komentare. Hoces i od mene jedan.. da imas 2? :)
user1585252255
Prije ak je to faul.. onda je trebao biti faul i nad Rabiotom kod izjednacenja.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.