Dejan Lovren otkrio šta im je rekao Jurgen Klopp nakon poraza na Etihadu
Lovren je bio najslabije ocijenjen igrač u porazu Liverpoola od Cityja

Dejan Lovren otkrio šta im je rekao Jurgen Klopp nakon poraza na Etihadu

Edmir Škorić

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren je danas otkrio šta je Jurgen Klopp rekao igračima nakon poraza od Manchester Cityja na Etihadu.

Lovren i društvo su izgubili s 2:1 od Cityja, koji se tako vratio u igru za titulu, pa je Hrvat sada ispričao šta je Klopp kazao nakon poraza.

"Poruka u svlačionici bila je da ostanemo mirni. Pred nama je još dosta utakmica, znamo da je ovo velika prilika za nas i da smo još uvijek prvi",kazao je Lovren, nastavivši:

"Ovo je Liverpool i mi ćemo se uvijek vraćati kada bude teško. Znate svi da nam je nakon posljednjeg zvižduka bilo teško, ai to je iza nas. Gotovo. Prošlo. Ne možemo ništa promijeniti, možemo samo čestitati Cityju. Sezona je duga i vjerujem u nas".

Inače, Lovren je bio daleko najslabije ocijenjeni igrač u tom meču i mnogi krivca za poraz Redsa vide upravo u hrvatskom stoperu, a i ranije se Lovren nalazio na meti kritičara zbog slabih partija.

O Lovrenovim greškama govorio je i Klopp, koji uvijek želi da pomogne svojim igračima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mislim da je 2018. godina najbolja koju je Lovren imao u karijeri. Igrao je nevjerovatno u Livreproolu i reprezentaciji Hrvatske. Došao je do finala Lige prvaka i Svjetskog prvenstva što je sjajno. Mislim da je posljednju grešku napravio još u oktobru 2017. godine protiv Tottenhama, a ljudi su mi stalno govorili da on najviše griješi. Nisam iznenađen što je imao fantastičnu godinu jer znam o kakvom igraču se radi", rekao je Klopp.

Top Komentari

BosniaForeverKladusa
Ovaj ko kakva baba
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi