Salah se javio Lovrenu da čestita Novu godinu, a onda pokazao da ima "skrivene namjere"

Baš je "namazan" ovaj Egipćanin

Salah se javio Lovrenu da čestita Novu godinu, a onda pokazao da ima "skrivene namjere"

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola igraju sezonu iz snova, a 2019. godina bi mogla biti u znaku ovog kluba.

Redsi su trenutno prvi u Premiershipu i navijači se nadaju da će konačno postati prvaci Engleske nakon skoro 30 godina čekanja. Liverpool igra zaista sjajno, a i ove sezone jedan od najboljh je Mohamed Salah koji je sigurno najbolje pojačanje Redsa u posljednje vrijeme.

Iako su mnogi fudbaleri novu 2019. godinu dočekali na egzotičnim destinacijama za igrače u Engleskoj nema pauze. Već danas se igraju utakmice 21. kola i žestok ritam se nastavlja. Da je atmsfera sjajna u ekipi Liverpoola pokazao je Dejan Lovren na Instagramu.

On je objavio razgovor koji je jutros imao sa Salahom. Egipćanin mu je čestitao novu godinu, no zapravo je ima skrivene namjere. Nova godina ga je najmanje zanimala i sve što je htio znati je da li im je trening danas u 15:30 sati.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ljiljan
kako glup clanak
24 25
Blueboy
Ja neznam zbog ceka uopste vise i citam ovaj sport.Svaki dan sve gluplji clanci i totalne gluposti pisu,nisu dovoljno informisani a cak i stare vjesti objavljuju
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi