Dejan Maksimović potpisao za Leotar

Dejan Maksimović potpisao za Leotar · Zvanično

Edmir Škorić

Dvadesetpetogodišnji nogometaš stiže kao slobodan igrač.

Dejan ima veliko iskustvo u premijerligašu, a igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača.

U karijeri je nastupao za Kozaru, Radnik, Mladost Doboj Kakanj, Istru, Zemun i Tuzla City, a upisao je i jedan nastup za mladu reprezentaciju BiH.

U 99 prvenstvenih utakmica u Premijer ligi BiH postigao je 21 pogodaka i upisao 8 asistencija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Veliko je zadovoljstvo doći u Leotar, klub sa velikom tradicijom iz bivše Jugoslavije, kaže Dejan Maksimović. Već sam upoznao svoje suigrače i mogu im samo zahvaliti na odličnom prijemu, kao i svim ljudima iz kluba. Odradio sam nekoliko treninga na Police i spreman sam se staviti na raspolaganje treneru Kruniću sa utakmice protiv Sarajeva. Siguran sam da će Leotar postići golove u ovoj sezoni, te da ću dati značajan doprinos svojim igrama i golovima", rekao je Maksimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi