Krunić i Jakirović otkrili sastave za meč u Trebinju

Leotar dočekuje Zrinjski

Krunić i Jakirović otkrili sastave za meč u Trebinju

E. Čaušević

Leotar i Zrinjski igraju danas u okviru osmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Današnji program u najjačem rangu bh. fudbala u Trebinju otvaraju Leotar i Zrinjski i sigurno je da nas očekuje zanimljiva utakmica.

Zrinjski ima ulogu favorita, ali jasno je da će Leotar uraditi sve da danas ostane neporažen.

U dosadašnjem dijelu prvenstva Zrinjski je iz šest mečeva osvojio 12 bodova, dok je Leotar odigrao sedam kola i ima pet bodova.

Utakmica na stadionu Police igra se od 16:30 sati, a Branislav Krunić i Sergej Jakirović su već saopštili početne sastave.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Leotar: Perišić, Milović, Sekulović, Aćimović, Mićunović, Čolić, Đurić, Perišić, Arsić, Bosančić, Zec.

Zrinjski: Kukić, Barišić, Ćorluka, Zlomislić, Šošić, Bekić, Jakovljević, Juranović, Kamenar, Šipovac, Bilbija.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

CrveniBar
Ko je ovaj analiticar u studiju arene? Valja da sta zna bio bi nekome trener ili bi imao kakve dobre trenerske reference. Ovo je kao da je on profesor a jakirovic, dudic, musemic ... Tek ucenici i nisu mu ni do koljena. Bruka sebe, arena bruka sama sebe kso da im hajlajts komentatori nisu dovoljni i ponizavaju trenere na klupama koji rade pravi posao, realni posao, bez palamuđenja
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi