Pedro: Skandal oko De Gee nije pokvario atmosferu

Golman Španije na udaru javnosti

Pedro: Skandal oko De Gee nije pokvario atmosferu

Endin Čaušević

Evropski mediji jučer su prenijeli informaciju da je golman Španije, David de Gea, uključen u sex skandal.

Ipak, golman Crvenie furije odmah je demantovao te navode, te je izjavio da je ovo pokušaj da se pokvari atmosfera unutar selekcije. Reprezentativac Španije, Pedro Rodriguez, izjavio je da ove optužbe na račun njihovog golmana nisu pokvarile atmosferu u ekipi.

"Svi znamo da su to laži i vjerujemo De Gei kada kaže da nema nikakve veze s tim. Ovo je pokušaj da nam pokvare atmosferu u ekipi, ali moram im poručiti da to nisu uspjeli", rekao je Pedro.

Španija svoju prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu igraju u ponedjeljak, a protivnik im je selekcija Češke. Španski mediji očekuju da bi Del Bosque zbog ovoga mogao ostaviti De Geu na klupi, te da bi od prve minute na golu trebao biti Iker Casillas.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi