To bi bilo to: Mourinho prekrižio nekada veliku nadu engleskog fudbala?
FOTO - EPA

Dele Alli nije u konkurenciji za tim

To bi bilo to: Mourinho prekrižio nekada veliku nadu engleskog fudbala?

Adnan Beganović

Nekada velika nada engleskog fudbala, Dele Alli, očito je potrošio sve kredite koje je imao kod menadžera Tottenhama, Josea Mourinha.

Naime, Tottenham će večeras snage odmjeriti sa Burnleyjom, a među igračima londonskog kluba koji konkurišu za ovaj meč nema Allija.

Otočki mediji pišu da nije povrijeđen, a s obzirom da je u Premiershipu dosad odigrao samo jedan meč i to protiv Manchester Uniteda, očito je izgubio Mourinhovo povjerenje.

Podsjetimo, Dele Alli je meč Evropa lige protiv LASK-a počeo na klupi za rezervne igrače, a u igru je ušao u 62. minuti umjesto Erica Lamele.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj fudbaler u Tottenham je stigao 2015. godine iz Milton Keynes Donsa, a njegova epizoda u ovom londonskom klubu vjerovatno će biti okončana u januaru.

Top Komentari

MaDaj
Zar ovaj nije trebao u Real za oko 100 milliona?
2 3
Hasni
Ma igrac top koji mu je _ azmire husicu daj ga :)
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi