Mourinho oduševio izjavom nakon tri primljena gola Tottenhama u samo 12 minuta

Zato je Posebni

Mourinho oduševio izjavom nakon tri primljena gola Tottenhama u samo 12 minuta

E. Škorić

Tottenham je jučer ugostio West Ham i bio jako blizu pobjede, ali ni 3:0 na kraju nije bilo dovoljno.

Spursi su vodili, vjerovalo se da je pitanje samo kojim rezultatom će na kraju slaviti, no u zadnjih 12 minuta igre West Ham je postigao tri gola i došao do boda. Lanzini je zabio eurogol u nadoknadi za 3:3.

Jose Mourinho je nakon utakmice kazao:

"Imamo nove igrače. Igrali smo dosta bolje nego prošle sezone. Šta reći o West Hamu? Mnogo su bolji od dolaska Moyesa. Naš tim je u evoluciji, igramo bolje, znamo kako želimo da igramo. Defanzivno smo mnogo bolji nego ranije", rekao je Mourinho.

Objasnio je i kako to misli "bolja odbrana" s obzirom na ono što se desilo i jučer i ta tri primljena gola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"U Premier ligi smo odigrali pet utakmica i golove smo primali ili iz slobodnjaka ili iz penala. Jedini gol iz igre dao nam je Danny Ings, a i šut Lanzinija ibo je nastavak nakon slobodnog udarca", poručio je Mourinho.

Njegov Tottenham dočekuje LASK u okviru Evropske lige u četvrtak, a u ponedjeljak slijedi meč sa Burnleyjem u gostima u Premier ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi