Nerealna scena stiže s bh. terena: Kako izgleda kada sudi delegat? Malo mobitel, malo zastavica...

Detalj sa meča Druge lige TK

Nerealna scena stiže s bh. terena: Kako izgleda kada sudi delegat? Malo mobitel, malo zastavica...

A. Čaušević

Pomalo nerealna scena stiže nam petog ranga bh. fudbala. 

Radi se o susretu Druge lige Tuzlanskog kantona grupa Sjever. U Mionici su igrali domaća Mionica 85 i gostujuća Vida.

Kako se pomoćni sudija nije pojavio, delegat susreta Damir Alić je preuzeo tu ulogu pa je istovremeno obavljao tri funkcije jer je osim pomoćnika još bio i posmatrač suđenja.

Na društvenim mrežama se pojavio i kratki snimak kao je to izgledalo, a interesantno da je Alić istovremeno u rukama držao mobitel i zastavicu.

Gledao je šta se dešava na terenu, ali i vrlo često mu je pogled letio ka mobitelu. Šta je to bilo toliko zanimljivo zna vjerovatno samo on.

Inače, utakmicu su u svoju korist riješili domaći s 2:1. Pogađali su Zahirović i Huskić koji je uspio promašiti i penal. Strijelac za goste bio je Suljić.

OFK MIONICA 85 2- 1 OFK VIDA -Naša ekipa je danas gostovala kod ekipe OFK MIONICA 85.. Čekalo se dugo za početak...

Posted by OFK " VIDA 1 " - službena/official on Sunday, May 16, 2021

Iz gostujućeg tabora kako to obično biva u niželigaškom fudbalu su se žalili na suđenje. Na društvenoj mreži Facebook su istakli da im je poništen regularan gol zbog nepostojećeg ofsajda, dok je i kako tvrde domaćim poklonjen penal.

Inače, oba tima se nalaze u sredini tabele nakon 22. odigrane utakmice. Izjednačeni su na 8. i 9. mjestu sa po 28 bodova.

Top Komentari

NKZ1922
Nije u Mionici, ovo je pomocni stadion Zvijezde... Banja Ilidza
3 0
emanuelmacron
zar ovi imaju wifi signal
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi