Košarkašice Play Offa putuju u Beograd

Delić: Potrudit ćemo se da što bolje odigramo

Endin Čaušević, foto: A. Berbić

U okviru četvrtog kola Regionalne lige za kašarkašice ekipa ŽKK Play Off u gostima igra protiv ŽKK Radivoje Korać.

Mlada košarkašica Play Offa Anđela Delić za SportSport.ba rekla je da igraju protiv jako kvalitetne ekipe koja je glavni favorit za osvajanje titule.

„To je ekipa koja već nekoliko godina igra zajedno. Nadam se da ćemo mi pružiti svoj maksimum i potrudit ćemo se da što bolje odigramo“, rekla je mlada košarkašica Play Offa.

Košarkašice Play Offa u Beograd putuju nakon pobjede u prvom kolu prvenstva BiH protiv Slobode (100:43). Delić je dodala da je pobjeda u domaćem prvenstvu podigla atmosferu u ekipi, te da je ta utakmica pokazala kvalitet ekipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.