Đelmić će i naredne sezone igrati Premijer ligu, ali ne u dresu Čelika

Potpisao za Radnik

Đelmić će i naredne sezone igrati Premijer ligu, ali ne u dresu Čelika

E. Škorić

Ognjen Đelmić danas je potpisao dvogodišnji ugovor s Radnikom iz Bijeljine.

Nekoliko dana nakon što su Dinu Beširovića prodali Hajduku, čelnici Radnika predstavili su pojačanje, a radi se o dobro poznatom imenu u bh. nogometu.

Đelmić je u prvom dijelu sezone nastupao za Čelik, u čijem dresu je postigao dva gola na 11 premijerligaških utakmica, a u koji je u januaru došao iz Vojvodine.

Prethodno je veznjak igrao u Željezničaru, Debrečenu, bio je i u Borcu, Olimpiku, Zvijezdi i Laktašima, dok je također nosio dresove nekolicine srbijanskih timova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radi se o igrači koji igra na poziciji desnog veznog, s tim da često igra i u sredini terena. Sve u svemu, čini se kao dobar potez čelnika Radnika.

Top Komentari

Sodaso
Radnik je institucija za celik.Naravno da je jedva docekao da ide iz jabane.
7 5
ComputerNumericControl
Sretno Đelmicu i nisi nista specijalno odigrao u Čeliku.Mozda u seoskom klubu uspijes.
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi