Stojanović raskinuo ugovor sa Radnikom

Na vlastitu inicjativu

Stojanović raskinuo ugovor sa Radnikom

Vezni fudbaler Filip Stojanović raskinuo je danas ugovor sa Radnikom iz Bijeljine. 

Kako se navodi na zvaničnoj stranici kluba, iskusni fudbaler je raskinuo saradnju na vlastitu inicjativu.

"Zahvaljujem se upravi kluba i stručnom štabu na korektnom odnosu u prethodnih godinu i po dana. Ostvarili smo dva velika uspjeha, šesto, a zatim i peto mjesto na tabeli Premijer lige BiH. Klub je dostigao organizaciju na visokom nivou. Odigrao sam 40 utakmica, postigao 5 golova i upisao 4 asistencije", rekao je Stojanović i dodao:

"Klubu želim sve najbolje u budućnosti. Donio sam odluku da zatražim raskid ugovora iz ličnih razloga. Klub mi je izašao susret i na tome sam mu veoma zahvalan, pogotovo predsjedniku Mladenu Krstajiću, kojem želim mnogo sreće na Svjetskom prvenstvu u Rusiji".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stojanović je u Bijeljinu stigao iz grčke ekipe AO Trikala, a ranije je između ostalog nastupao za Novi Pazar, Voždovac i Donji Srem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi