Stojanović iz Radnika u Radnik

Iskusni vezista ima novi klub

Stojanović iz Radnika u Radnik

S. Mlaćo

Dojučerašnji vezista Radnika iz Bijeljine Filip Stojanović karijeru će nastaviti u Radniku iz Surdulice.

Iskusni vezista već se priključio svom novom timu i potpisao ugovor na dvije godine.

"U Surdulici sam pružao najbolje partije. Radnik je tim sa dobrom organizacijom i tu se osjećam prijatno. Drago mi što sam ponovo ovdje, među ekipom u mjestu gde sam stekao mnogo prijatelja. Nadam se da će tako biti i u periodu pred nama i verujem da ćemo se ponovo zajedno radovati mnogim pobjedama i trofejima", kazao je Stojanović srbijanskim medijima.

Stojanović je u dosadašnoj karijeri nosio i dres Novog Pazara, Voždovca, Donjeg Srema, Naxxar Lionsa, te AO Trikale.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prošloj sezoni Premijer lige BiH za tim iz Bijeljine upisao je 21 nastup uz jedan pogodak i tri asistencije. U Kupu BiH je dodao jedan nastup. Ugovor je raskinuo na vlastiti zahtjev.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi