Đelmić: Sa Željom sam sve dogovorio, ali...

Iskusni nogometaš za SportSport.ba

Đelmić: Sa Željom sam sve dogovorio, ali...

S. Mlaćo

Bh. internacionalac Ognjen Đelmić nalazi se pred potpisom ugovora za novosadsku Vojvodinu.

Naime, Đelmić je nakon raskida sa mađarskim Debrecenom postao slobodan igrač, a povezivao se i sa Željezničarom, čiji dres je već ranije nosio.

Sve je bilo dogovoreno, što je i potvrdio za SportSport.ba.

"Željo je korektan klub i sve smo dogovorili oko mog povratka. Pokušali smo na sve načine da sredimo papire, ali nažalost prelazni rok je završen, te nismo uspjeli to riješiti. Nisam mogao da se registrujem u BiH i zbog toga nisam potpisao", kaže 29-godišnji ofanzivac.

Ipak, neće dugo biti bez kluba. Vojvodina, trenutno drugoplasirana momčad Super lige Srbije, želi ovog nogometaša u svoje redove. Već danas bi saradnja mogla biti ozvaničena.

"U pregovorima smo i nadam se da će sve se ubrzo završiti", dodao je Ognjen Đelmić, koji je u Srbiji već nastupao za Rad, Loznicu i Železničar iz Beograda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi