Đelmiću prijeti igranje u trećoj ligi?

Otpisan u Debrecenu

Đelmiću prijeti igranje u trećoj ligi?

Bh. fudbaler Ognjen Đelmić mogao bi biti prekomandovan u drugi tim Debrecena, prenose mađarski mediji. 

Đelmić je zajedno sa još nekoliko fudbalera Debrecena otpisan i u proteklom prijelaznom roku se očekivalo da će naći novi klub, međutim bivši fudbaler Željezničara to nije učinio i sada mu prijeti igranje u trećoj ligi. 

Kako prenose mađarski mediji, tačnije nemezetisport.hu, Đelmić bi u nastavku sezone mogao igrati za drugi tim Debrecena koji se takmiči u NB II grupa Istok, odnosno trećem rangu mađarskog fudbala u kojem se nalazi na 14. poziciji. 

Podsjećamo, Đelmiću ugovor sa Debrecenom važi do ljeta 2018. godine. On je u ovaj klub stigao nakon epizode u Željezničaru, a tokom svoje karijere još je igrao za Čelik, Borac, Olimpic, Drinu, Zvijezdu, Laktaše, Rad...

Bio je u prošlosti također i juniorski reprezentativac BiH. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi