13

Komentari (13)

svasta
Da nije Afrikanaca Francuzi i Englezi bi bili ispod Gibraltara!
Mele
Holandija, Belgija ,bez njih su niko i nista, Svedska, Norveska imaju ih isto.
svasta
Sani81Starmo
To Demba ljubi te brato.. Free Palestina
Celtic
A volite igrati u Europi i uzimati pare od kolonijalista, još malo nećeš ih moći pogledati, odmah će se smatrati rasizmom i uvredom.
BaboBih
Nista pogresno nije reko, spanci, englezi.. itd kolonijama su nakrali i nakrali zlata i bogtstva na tone i na tome su izgradili svoje zemlje. Iza sebe su ostavili samo jad i glad a da ne givorim na milione koje su ubili, brojke koje prelaze cifre od 100 miliona itd.. zato on to sto dobije nazad je kap u moru, koliko je europa pokrala iz africki zemalj
Sani81Starmo
Daj ne seri pakšu
Sani81Starmo
To ovaj levat celtic nekonta.. To ja govorim i u vezi sa svim koji traže bolju mogućnost u životu a pogotovo izbjeglice
Dobojlija
Pa sto ,uzimaju milione kolonistima ,vracaju im isto
BaboBih
Sani81 - Procitaj sta, ima knjiga se moze i u biblioteci posuditi pa ti mozda ne bude sranje
Emir
A tek francuzi diljem Afrike sad im se vraca, I neka se vraca.
BaboBih
Sani81 - pardon mislio sam meni se obracas. A i francuzi ista sranja, rimljani itd. A vole da glume sad kako su dobri i humani a nebi nikad greske priznali.
mer12
rimljane poredis sa barbarima e pa svaka ti cast, carstvio koje je donjelo anglosaksoncima civilizaciju prije njih su zivjeli u sumama barbari obicni i njemci, i francuzi i englezi nista korisno od njih sve pljackom stekli
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.